Word for Today!

Sunday, September 2, 2012

010912 : 11.27PM : Graduation Day...

Salam and greetings.. Alhamdulillah...after all this while, it happened though... Hmm... On 30 August 2012, at last I'm graduating my diploma...haha.. Alhamdulillah... Walaupun xdapat stay lama lepas habis majlis tu, dah puas hati dapat bertemu muka ngan sahabat2 junior2 dan rakan2...hohoho...walaupun xdapat jugak jumpa lecturer2 lama...xpe lah..xde rezeki...here's some pictures from that day...^^V




















Alhamdulillah sebab semuanya berakhir dengan baik...tak tau nak cakap apa...perasaan memang bercampur baur rasanya...wujud satu perasaan yang rasanya sangat 'complicated'...dunno how to describe it...lepas balik dari majlis konvokesyen, abah nak derma darah, so terus ke pusat darah negara..betul tak? hehe..ye la kot...aku pun nak try la jugak, sbb sebelum ni mmg xpernah dapat derma sebab hemoglobin rendah...dan alhamdulillah, hemoglobin ku dah naik...hehe....tapi....disebabkan oleh perasaan yg 'complicated' tu tadi.. tekanan darah pulak yang tak stabil...so, again I failed to donate...hmmm.... Tapi abah pun xdapat, sbb penat drive jauh, rehat tak cukup... pointnyer sekarang, apa perasaan 'complicated' tu eh? how can I describe it? and how it happened? hmm... biarlah, as long as I'm 'OK' now!^^ No need to worry about that feeling anymore (till the day it might come again..kot..hoho)... 

OK enough about the day and the feeling... Owh..forgot to wish, "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN" kepada semua...hihi..still syawal..so still raya lah kan...not too late I guess..hihihi... apa kisah raya tahun ni yer?? hoho...raya tahun ni adalah raya paling simple dan sempoi..kot..hoho...baju raya xready pun (except mine..sebb ku punyer dah siap sebelum puasa lagi..hehe), biskut raya tahun ni semua 'tunjuk' kat Mydin (tapi sangat sedap..tahun depan leh tunjuk lagi lah..keke), kek pun xbuat...huhu...tapi raya pertama macam biasa, 'nasi hujan panas + daging kerutuk + ayam masak merah'..huhu.. boring nyer..kan?? hohoho...


















Raya ke-3, birthday my nephew, Ahmad Aqil... tapi xsempat pun buatkan kek utk dia...lastly, umminyer sendiri buatkan 'red velvet' raya ke-6...not too late jugak kot nak potong kek..hihi...ku tolong lukis je sebab deco pas kat angah ku...first time lukis hello kitty...boleh la..hohoho... Happy Belated Birthday Ahmad~~!!! 





No comments:

Post a Comment